Het publiek dat meezingt en danst, de groep met mensen die lekker kletsen terwijl wij plezier maken op de achtergrond, degene die met een brede glimlach stilletjes staat te genieten; voor ons is dat allemaal waar het om draait bij een goed feest. Of je nu een verjaardagsfeestje, een afscheidsborrel of een bruiloftsfeest organiseert, wij maken het in ieder geval overal gezellig.

Dit doen we door het spelen van een mix van onbekende nummers en old time favourites. De golden oldies steken we vaak in een geheel eigen jasje. Zo kan het voorkomen dat je Dolly Parton, Michael Jackson en The Cranberries na elkaar hoort zonder dat je het doorhebt! Een kleine greep uit ons repertoire: Sheryl Crow, Simon and Garfunkel, Johnny Cash, Ilse deLange, Red Molly, Crowded House, ABBA, Ed Sheeran, First Aid Kit. In overleg passen we dit graag aan naar je wensen.

We denken graag mee over de muzikale invulling van jullie huwelijksdag. Of je nu op zoek bent naar akoestische livemuziek tijdens de ceremonie, naar muziek voor een swingende borrel tijdens de receptie, of naar allebei; wij verzorgen het graag. In overleg studeren we voor jullie uiteraard dat ene speciale nummer in.

Ook bij andere gelegenheden, zoals een opening, buurtfeest, jubileum of uitvaart kunnen we de muziek verzorgen en samen met jou een passend programma maken.

Informeer via het contactformulier naar onze mogelijkheden.

Wat we doen