Eigen nummers en mooie covers ten gehore brengen aan een publiek dat speciaal is gekomen om onze muziek te beluisteren, dat doen we het allerliefste. Of dit nu op een festival is, in een mooi muziekcafé of in een andere (grotere of kleinere) setting, als we mensen met onze muziek kunnen raken, dan zijn we in ons element.

We spelen een combinatie van eigen werk en covers in onze geheel eigen stijl; “music for the heart and soul”. Een Rebellious Rose show bestaat uit een fijne mix van langzame en meer up-tempo nummers. We spelen nummers van vele bekende artiesten uit de country en Americana-scene, maar we laten je ook minder bekende verrassingen horen. De muzikaliteit, stijl en achtergrond van veel van deze artiesten inspireert ons in ons eigen werk. De manier waarop we deze inspiratie verenigen met onze eigen ervaringen en onze liefde voor meerstemmigheid geven Rebellious Rose-nummers hun unieke karakter en sound.

Graag headlinen we op je festival, in je theater of een ander podium met luisterpubliek om ons werk ten gehore te brengen. We komen graag met je in contact

Wat we doen